Rommelmarkt 2020

De voorbereidingen voor de rommelmarkt, georganiseerd door Fanfare en Slagwerkgroep “Antonius” te Vragender, zijn alweer in volle gang.

Dit jaar wordt de rommelmarkt voor alweer de negentiende keer gehouden.

De organisatie kijkt zeer tevreden terug op de afgelopen 18 jaar, mede dankzij de leden en vele vrijwilligers die zich altijd weer belangeloos inzetten voor onze vereniging. Ook het afgelopen jaar was de rommelmarkt weer een groot succes door de extra ruime opzet waardoor er meer loopruimte was voor de bezoekers en het geheel nog overzichtelijker kon worden getoond.

Ook is er een gezellige hoek ingericht waar een kopje koffie, thee, broodje, snoep en koek verkrijgbaar is. Er is elk jaar weer ontzettend veel belangstelling voor de rommelmarkt, er is dan ook altijd van alles te vinden, fietsen, radio’s, meubels, schilderijen, glazen, lampen, boeken, speelgoed enz. enz…

Door de goed gesorteerde indeling is alles zeer overzichtelijk hetgeen door de bezoekers erg wordt gewaardeerd.

Het is voor de organisatie elk jaar weer een verassing wat er door de mensen wordt aangeboden. Ook dit jaar is er weer een schat aan mooie spullen opgehaald waar de zaal mee gevuld kan worden.

De vereniging heeft de opbrengst nodig voor o.a. onderhoud, muziek en aanschaf van instrumenten.

Hiervoor wil de hele vereniging  graag de handen uit de mouwen steken, daarom organiseren ze ook dit jaar weer een rommelmarkt op;

Woont u in Vragender dan komen wij zaterdag 25 januari tussen 9.00 en 13.00 uur weer bij u langs om bruikbare spullen op te halen.

Woont u niet in Vragender en hebt u bruikbare spullen voor onze rommelmarkt dan kunt u contact opnemen via onderstaand nummer, dan halen wij ze graag bij u op.

Voor info of beschikbare spullen tel. 06 - 12 15 32 10

(vanaf 10 december 2019)

Serenades

Serenade

In Vragender is het traditie dat Fanfare & Slagwerkgroep Antonius een serenade brengt bij feestelijke gelegenheden zoals een huwelijksfeest, een jubilerende vereniging, bij inwoners die een markante leeftijd bereiken of bij andere bijzondere gelegenheden. Waar dit vroeger op initiatief van de vereniging gebeurde kan dit tegenwoordig alleen als dit wordt aangevraagd. Dit omdat wij niet altijd op de hoogte zijn van bepaalde feestelijke gelegenheden. Om misverstanden te voorkomen vragen wij dan ook om een verzoek voor een serenade bij het bestuur van onze vereniging te doen.

Helaas zijn er door afnemend ledenaantal wel een aantal beperkingen en is het niet altijd mogelijk om op de gewenste tijdstippen een orkest op de been te brengen. Daarom worden wij graag vroegtijdig ingelicht over dergelijke verzoeken en zullen wij er vanzelfsprekend alles aan doen om een muzikale hulde te brengen.

Oude mobieltjes en Lege cartridges

Heerft u oude mobieltjes, of lege cartridges ? Dan kunt u die bij de familie Spijkers aan de Beumweg inleveren.

Verenigingen kunnen deze afvoeren en vervangen hiervoor een vergoeding van het recyclebedrijf.

(Tevens goed voor het milieu).

Namens de Fanfare en Slagwerkgroep bedankt !!

Stoppen inzameling Oud papier

Beste inwoners van Vragender,

Vele jaren hebben we als Fanfare en Slagwerkgroep het oud papier bij u opgehaald. Sinds de gemeente het oud papier door de Rova op laat halen zijn we hiermee gestopt en hebben we enkel de container achter de MFA ter beschikking gehouden. Dit als service voor de Vragenderse bevolking, zodat u als inwoner het overtollige papier dat niet meer in uw eigen container past toch kwijt kon. Helaas zijn de opbrengsten van het oud papier al enige tijd niet meer toereikend om de onkosten voor het legen van de container te dekken.

Wij hebben verschillende mogelijkheden bekeken om deze service toch te kunnen blijven verlenen, maar helaas hebben wij geen geschikte oplossing gevonden.

Daarom zijn wij als vereniging, na vele jaren, gestopt met de inzameling van oud papier. De container is inmiddels verwijderd. Helaas, maar dank voor al uw oude papier.

Met vriendelijke groet,

Fanfare en Slagwerkgroep Antonius