Rommelmarkt 2019

De Rommelmarkt 2018 zit er weer op. Ook dit jaar zijn er weer veel spullen ingebracht, en hebben wij veel kunnen verkopen.

Dank allemaal.

Zodra de datum voor de rommelmarkt 2019 vastgesteld is, maken we dit op de site kenbaar.

gr.

Fanfare & Slagwerkgroep Antonius.

 

De voorbereidingen voor de zeventiende rommelmarkt door Fanfare en Slagwerkgroep Antonius te Vragender zijn alweer in volle gang.

De rommelmarkt wordt gehouden op 27 en 28 januari 2018 in het MFA gebouw/sporthal aan de kapelweg 17 te Vragender. Door de grote ruimte in de sporthal kan alles lekker ruim worden opgezet en overzichtelijk worden uitgestald. Het is voor de organisatie elk jaar weer een verrassing wat er door de mensen wordt aangeboden, want daar hangt natuurlijk het succes voor een groot deel van af.

Woont u in Vragender dan komen wij aanstaande zaterdag 13 januari tussen 9.00 en 13.00 uur weer bij u langs om bruikbare spullen op te halen.


Woont u niet in Vragender en hebt u bruikbare spullen voor onze rommelmarkt dan kunt u contact opnemen via onderstaand nummer, dan halen wij ze graag bij u op.

Voor info of beschikbare spullen tel. 06-20499794


 

Oude mobieltjes en Lege cartridges

Heerft u oude mobieltjes, of lege cartridges ? Dan kunt u die bij de familie Spijkers aan de Beumweg inleveren.

Verenigingen kunnen deze afvoeren en vervangen hiervoor een vergoeding van het recyclebedrijf.

(Tevens goed voor het milieu).

Namens de Fanfare en Slagwerkgroep bedankt !!

Oud Papier

Sinds de Gemeente zelf het oud papier door de Rova op laat halen, hebben we als Fanfare en Slagwerkroep een container achter de MFA geplaatst.

We doen dit als service voor de Vragenderse bevolking, zodat jullie als inwoners het overtolige papier welke niet meer in de geleverde containers kan toch kwijt kunnen.

Graag op de aangegeven plaats deponeren.