Berichten - Nieuws

11. nov, 2020

De Slagwerkgroep is "Easy on the Road"

11. nov, 2020

Helaas weten we allemaal dat door corona we minder actief kunnen zijn dan normaal. We proberen zoveel mogelijk door te gaan met het repeteren zolang dit met gezond verstand kan. Sinds de laatste persconferentie zijn we daar tijdelijk mee gestopt. Concerten of optredens zitten er momenteel al helemaal niet in. Daarom willen we jullie een kijkje geven achter de schermen, veel plezier.

10. nov, 2020

Vorige week was de uitreiking van de cheque van Rabo Club Support. We mochten het mooie bedrag van € 588,29 ontvangen. Met dit bedrag kunnen we mooie dingen gaan doen. Daarom zeggen wij aan iedereen die op ons gestemd heeft: HARTELIJK DANK.

5. nov, 2018

Slagwerk spektakel.

Slagwerkgroep Antonius o.l.v. Michiel Bütterhoff heeft vandaag (9 december) deelgenomen aan het slagwerkspektakel in Holten. Met medewerking van 6 slagwerkgroepen en een heuse drumclinic had Slagwerkgroep HMV Holten een afwisselend programma in elkaar gezet.

Antonius was als derde groep aan de beurt. Zij brachten in een mooi gevarieerd repertoire 7 nummers ten gehore. Een fantastisch optreden met een swingende Samba als afsluiter van dit jubileum jaar.

Op 9 december is het dan zover ! De kogel is door de kerk! Voor de 3e keer zal de slagwerkgroep van de Holtense Muziekvereniging een slagwerkspektakel organiseren ! Na de massale opkomst in 2016 in gebouw Irene werd er vorig jaar in 2017 besloten om uit te wijken naar een andere lokatie, Zalencentrum Het Bonte Paard in Dijkerhoek. Ook dit jaar zijn wij blij verheugd dat wij deze spectaculaire middag weer op deze lokatie mogen laten plaatsvinden. Het wordt een bomvolle middag en het programma met deelnemende verenigingen is bekend. Geniet vrijblijvend onder het genot van een hapje en een drankje van de wereld van het slagwerk, en laat je verbazen wat deze wereld allemaal te bieden heeft! Houd deze pagina goed in de gaten want de komende weken zullen wij het programma bekend maken. Noteer allemaal in je agenda, zondagmiddag 9 december, Slagwerkspektakel Holten, aanvang 14:30, gratis entree, een vrij gift in de trommel zouden wij zeer kunnen waarderen ! TOT DAN

5. okt, 2018

Dit jaar bestaan wij, Fanfare & Slagwerkgroep Antonius, 70 jaar en dat willen we vieren.

Daarom nodigen wij jullie uit voor het jubileumfeest op zaterdagavond 20 oktober om 20:00 uur in zaal Overkamp in Vragender.

Tijdens dit feest is er live muziek van een gelegenheidsband, bestaande uit Bultepop muzikanten, die samen met de Fanfare & Slagwerkgroep muzieknummers van de sixties tot de zero's ten gehore brengen ala de "Night of the Proms".

De eerste kop koffie is gratis!

We hopen jullie dan te zien.

Fanfare & Slagwerkgroep Antonius